MyStake organiseert toernooien

100% match bonus gebaseerd op de eerste storting van £ / $ / € 20 +. Extra bonussen.

*Alleen nieuwe gebruikers

Alleen nieuwe spelers. 

Neem deel aan toernooien, neem het op tegen andere spelers, win gratis spins, gratis weddenschappen en echt geld. Blijf op de hoogte van de nieuwste toernooien en ontvang beloningen.

Hoe deel te nemen?

Om deel te nemen aan een toernooi, moet je weddenschappen plaatsen op de spellen die op de toernooipagina staan ​​vermeld. Voor elke weddenschap, $1 = 1 punt. Je zou je een weg moeten banen naar het leaderboard, dat bestaat uit spelers met de hoogste punten. Als je aan het einde van het toernooi op het scorebord blijft staan, ontvang je genereuze beloningen. Beloningen en spelvereisten kunnen van toernooi tot toernooi verschillen, maar het hoofdidee blijft hetzelfde: spelers strijden tegen elkaar en de hoger geplaatste speler krijgt grotere beloningen.

Afhankelijk van het toernooi kun je punten verdienen door te wedden op minigames, sportsbook, slots of live casino. De exacte spelvereisten zullen worden opgenomen in de beschrijving van het toernooi.

Beloningen

In elk toernooi kan het type beloning verschillen tussen echt geld, gratis weddenschappen en gratis spins.

  • Echt geld: Het prijzenbedrag, dat je kunt ontvangen door op het leaderboard van het toernooi te blijven. Deze bonus heeft geen inzetvereisten, dus u bent vrij om deze te gebruiken zoals u wilt.
  • Bonusgeld: Het bonusgeld hangt ook af van de plaatsing in het leaderboard, maar je moet het 1 tot 5 keer inzetten (afhankelijk van het toernooi) om het op te nemen. Het bonusgeld kan ook spelbeperkingen hebben, die je kunt controleren op je bonuspagina (Profiel > Mijn cadeaus > Bonus).
  • Gratis weddenschappen: Als u gratis weddenschappen ontvangt, kunt u deze gebruiken op speciale spellen of sportsbook. Om erachter te komen welke spellen zijn inbegrepen in uw gratis weddenschap, gaat u naar Profiel > Mijn cadeaus en klikt u op de knop "Spellijst" naast de promotie.

Gratis weddenschappen kunnen niet worden gebruikt terwijl er een actieve bonus is. De gratis weddenschap moet worden geplaatst op een ticket van het type Express met 3 posities, waarbij elke positie kansen moet hebben die gelijk zijn aan of groter zijn dan 1.3x.

Bekijk nu onze toernooien pagina!

  • Free spins: In de toernooien kun je gratis spins ontvangen als je op het leaderboard komt. Ze worden aan je account toegevoegd zodra het toernooi voorbij is. Gratis spins zijn slechts bij enkele spellen beschikbaar en je kunt de lijst met spellen bekijken via Profiel > Mijn cadeaus > Gratis spins > "Spellijst". Om ze te gebruiken, moet u naar de slotpagina gaan en deze wordt automatisch gestart. Nadat de gratis spins zijn gebruikt, wordt het winnende bedrag toegevoegd als echt geld, zonder inzetvereisten.

Belangrijk! Inzetten met een bonusbedrag leveren je gehalveerde punten op ($1 bonus = 0.5 punten)